• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
  • Theses
  • Department of Animal Breeding, Nutrition and Laboratory Animal Science
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
  • Theses
  • Department of Animal Breeding, Nutrition and Laboratory Animal Science
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Methods and technologies to reduce or prevent Salmonella infection using feed additives in poultry and swine production

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Erbsloh_Vanessa_Thesis.pdf (834.4Kb)
Dátum
2013-11-06
Szerző
Erbslöh, Vanessa
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Salmonellosis is generally accepted to be one of the most important zoonoses transmitted by meat and eggs in the developed world. Whilst the majority of salmonellosis infections arise from consumption of poultry products, the pork industry is not blameless. Salmonellosis is caused by a Gram-negative, facultative anaerobic intracellular bacteria. There are over 2500 different serotypes of Salmonella and the epidemiology is complex. The problem of increasing microbial resistance to antibiotics resulting from years of overuse and the resulting ban of antibiotics in animal production have led to increased interest in alternatives to antibiotics in animal production. A large spectrum of feed additives have been tested for their suppressive effect on Salmonella shedding and carriage, mostly in broilers.
URI
http://hdl.handle.net/10832/882
Gyűjtemények
  • Department of Animal Breeding, Nutrition and Laboratory Animal Science

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV