• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Böngészség tárgyszó szerint 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Böngészség tárgyszó szerint
  •   HuVetA kezdőlap
  • Böngészség tárgyszó szerint
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Böngészés tárgyszó szerint "Salmonella"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Rendezés:

Sorrend:

Találatok:

1-7 tétel 7 közül

  • cím
  • megjelenés éve
  • feltöltés éve
  • növekvő
  • csökkenő
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Application of the redox potential measurement-based technique for the detection of Salmonella in raw milk and milk products 

      Mimouni, Abdelkader (2011)
      Salmonellosis, considered as an important human zoonotic infection caused by several serovars of Salmonella subspecies enteritis, is widely distributed in humans and animals and has been isolated from nearly all animal ...
    • Detection of listeria, e. coli and salmonella in berries by rapid microbiological methods (redox potential measurement + real-time PCR 

      Rotmann Deborah (2016)
      Raw or low processed fruits are popular and delicious. Due to the low level of processing, the risk for bacterial contamination is usually higher than for other kinds of foods. The detection of pathogenic bacteria is a ...
    • Detection of Salmonella Enteritidis and Thyphimurium in fresh poultry meat by the combination of redox pontential measurement and real-time PCR methods 

      Sjöblom, Gabriella (2014)
    • A fermentált búzacsíra kivonat hatása a broilerek Salmonella Infantis ürítésére, termelési mutatóira és egyes vakcinák által kiváltott szerológiai áthangolódásra 

      Ferenczi, Eszter (2011)
      A baromfi salmonellosisa az egyik legjelentősebb zoonózis világszerte. Közegészségügyi jelentősége mellett pedig súlyos gazdasági károkat is okozhat. Számos módszer ismeretes a salmonellosis csökkentésére és megelőzésére: ...
    • Methods and technologies to reduce or prevent Salmonella infection using feed additives in poultry and swine production 

      Erbslöh, Vanessa (2013-11-06)
      Salmonellosis is generally accepted to be one of the most important zoonoses transmitted by meat and eggs in the developed world. Whilst the majority of salmonellosis infections arise from consumption of poultry products, ...
    • A Micro Tester redox-potenciál mérő felhasználhatósága antibiotikum-rezisztencia vizsgálatok során E. coli baktérium törzsön 

      Hajnal, Ádám (2010)
      Az antibiotikum rezisztencia vizsgálat manapság egyre inkább előtérbe kerül a rezisztencia terjedése és így a hatékony antibiotikum választék beszűkülése révén. A megfelelő antibiotikum kiválasztását könnyíti meg a ...
    • Revised detection methods of Salmonella and Listeria monocytogenes in raw milk and dairy products from sheep/goat milk. 

      Charalambous, Kypros (2013)
      The aim of this study was to review the existing laws and regulations concerning the detection of Salmonella and Listeria bacterial species in sheep and goat raw milk and dairy products. The products under examination were ...

      DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
      Kapcsolat | Küldje el véleményét
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Böngészés

      A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

      Az én HuVetÁm

      Belépés

      DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
      Kapcsolat | Küldje el véleményét
      Theme by 
      Atmire NV