• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Are our breakfast cereals safe?

Megtekintés/Megnyitás
Sinéad Nolan, Thesis (1.236Mb)
Dátum
2017
Szerző
Nolan, Sinéad
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Breakfast has been described as the most important meal of the day. Throughout the years, there has been considerable evidence showing that individuals that have breakfast, including ready to eat cereals, display better overall nutritional profiles. The market for healthy, ready to eat breakfast cereals has been subject to a great development. The aim of this research was to evaluate different breakfast cereals available on the market and their contamination with mould.
URI
http://hdl.handle.net/10832/2018
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV