• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Böngészés Department of Food Hygiene cím szerint 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
  • Theses
  • Department of Food Hygiene
  • Böngészés Department of Food Hygiene cím szerint
  •   HuVetA kezdőlap
  • Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
  • Theses
  • Department of Food Hygiene
  • Böngészés Department of Food Hygiene cím szerint
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Böngészés Department of Food Hygiene cím szerint

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Rendezés:

Sorrend:

Találatok:

1-20 tétel 32 közül

  • cím
  • megjelenés éve
  • feltöltés éve
  • növekvő
  • csökkenő
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Antibacterial effect of honey against Escherichia coli, Salmonella Enteritidis and Listeria monocytogenes 

      Meuller, Hanna (2014)
    • Application of redox potential measurement based technique for determination of total count in bottled mineral water 

      Cornelissen, Christopher (2012)
      Mineral water comprises of 44% of the non alcoholicdrinks market in Europe. On average 105 litres of mineral water is consumed each year in Europe per capita. There is a vast number of water borne pathogens that can be ...
    • Application of the redox potential measurement-based technique for the detection of Salmonella in raw milk and milk products 

      Mimouni, Abdelkader (2011)
      Salmonellosis, considered as an important human zoonotic infection caused by several serovars of Salmonella subspecies enteritis, is widely distributed in humans and animals and has been isolated from nearly all animal ...
    • A besugárzásos élelmiszertartósítás szabályozása az EU-ban és az USA-ban 

      Horváth, Gábor (2010)
      Food irradiation is a treatment of food by controlled amounts of ionizing radiation for a specific time to achieve certain desirable objectives. The process cannot increase the normal radioactivity level of the food, ...
    • Bifidobaktériumok kimutatására szolgáló gyors módszer alkalmazása activia joghurt eltarthatóságának vizsgálatára 

      Dénes, Angéla (2010)
      A Danone Activia probiotikus joghurt-készítményekben található Bifidobaktériumok kimutatására alkalmazott gyors, egyszerű és reprodukálható módszer alkalmazását tűztük ki célul, illetve ugyanezzel a módszerrel vizsgáltuk ...
    • Canada's largest beef recall due to E.coli O157:H7 

      Willis, Lindsay (2014)
      Canada has a very complex food safety system. It is managed on many different levels involving the Federal, Provincial, Territorial, Local and Regional levels. It also involves the consumer and food processor. When all of ...
    • Detection of Salmonella Enteritidis and Thyphimurium in fresh poultry meat by the combination of redox pontential measurement and real-time PCR methods 

      Sjöblom, Gabriella (2014)
    • Dioxin as a hazard in food - the current situation in Germany and contamination incident of food and feedstuff 2010/2011 

      Riske, Frank (2011)
      Dioxins are a frequent source of contamination of food and feedstuff. Although these substances are not produced purposely anymore (as they were in case of PCBs) there is still a degree of contamination present in the ...
    • Dioxin Hazard and Contamination : A Recent Case in Iceland, 2011 

      Thordardottir, Sandra Lif (2013)
    • Egy doxiciklin-tartalmú állatgyógyászati készítmény célállat-tolerancia vizsgálata brojlercsirkén 

      Kiss, Judit (2010)
      Kísérletünkben egy doxiciklin-tartalmú készítmény célállat-biztonsági vizsgálatát végeztük el az alkalmazni kívánt állatfajon, brojlercsirkén. Célunk a készítmény biztonsági szélességének vizsgálata volt. A vizsgálatokat ...
    • E. coli food born outbreak in Norway at 2006 

      Dale, Catharina Salensminde (2011)
      In January-February 2006 Norway had its first, serious, national outbreak of food born disease caused by an unusually aggressive form of Verocytotoxin-producing Escherichia coli (E.coli) O103:H25. A total of 18 people, ...
    • E. coli O104:H4 Serotype Outbreak in Germany in 2011 

      Leibbrand, Franziska (2013)
      From the first of May until the 25th of July of 2011 at 10 a.m. 852 cases of HUS, 3469 EHEC cases including 426 asymptomatic EHEC infections were reported to the RKI. 32 HUS patients and 18 persons infected with EHEC ...
    • "Escherechia coli, a Foodborne Pathogen, Specific Reference to Verocytotoxigenic E.coli, E.coli O157:H7 and a Review of Several Outbreaks of E.coli" 

      McDonagh, Breda (2013)
      This Thesis will refer specifically to E.coli as a foodborne pathogen, the Verocytotoxigenic E.coli, VTEC, O157:H7, the symptoms of clinical disease it can incur and some trends of VTEC infections in the European Union. ...
    • Food safety hazard of Ochratoxin A and its occurence in Norway 

      Gravdal, Maiken (2014)
    • A haszonállatok halal vágása, a rituális vágás élelmiszer-biztonsági kérdései, hatása a húsminőségre 

      Berényi, Mátyás (2014)
      A modern nyugati mellett a második legelterjedtebb vágásmód a világon a muszlim halal vágás. A halal termékek piaca az elmúlt néhány évtizedben páratlan fejlődést tudhat a magáénak, mára az élelmiszer-kereskedelem jelentős ...
    • Húsipari alapanyagok és termékek mikrobiológiai vizsgálata Redox-Potenciál mérésen alapuló gyorsmódszerrrel 

      Benkő, István (2010)
      A felgyorsult, rohanó világunk, egyre nagyobb igényt támaszt a gyors, automatizálható mérési eljárások kifejlesztésére. Így a mikrobiológiai minőség-ellenőrzési feladatokban is egyre nagyobb szerepet kap az eredmények gyors ...
    • The Implications of the Horse Meat Scandal 2013 from a Predominantly Irish Perspective 

      McHugh, Ashleen (2013)
      The horse meat scandal emerged as one of the most shocking revelations regarding the agri-food industry in 2013. Initially thought of as just an Irish problem, it soon became clear that the issue was much more widespread ...
    • Kisrtermelői rendelet: pro és kontra 

      Wyszoczky, Gábor (2011)
      A 2004-ben született élelmiszerhigiéniai csomagnak nevezett EK rendeletek adta lehetőségeket kihasználva, Magyarország a 14/2006. (II.16.) FVM-EüM-ICsSzEM együttes rendeletben szabályozta a kistermelői élelmiszer-termelés, ...
    • Laboratóriumok közötti mikrobiológiai jártassági vizsgálatok összehasonlító értékelése 

      Rádai, Levente (2010)
      Vizsgálatunk folyamán az elmúlt három év (2007-2009) jártassági vizsgálatainak eredményeit hasonlítottuk össze egymással, illetve az élelmiszerek mikrobiológiai minőség-ellenőrzésében alkalmazott vizsgálati módszerek mérési ...
    • A Micro Tester redox-potenciál mérő felhasználhatósága antibiotikum-rezisztencia vizsgálatok során E. coli baktérium törzsön 

      Hajnal, Ádám (2010)
      Az antibiotikum rezisztencia vizsgálat manapság egyre inkább előtérbe kerül a rezisztencia terjedése és így a hatékony antibiotikum választék beszűkülése révén. A megfelelő antibiotikum kiválasztását könnyíti meg a ...

      DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
      Kapcsolat | Küldje el véleményét
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Böngészés

      A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

      Az én HuVetÁm

      Belépés

      DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
      Kapcsolat | Küldje el véleményét
      Theme by 
      Atmire NV