Navigáció kapcsolókkal
English
magyar
magyar
English
magyar
Belépés
Navigáció kapcsolókkal
Dokumentum megnyitása
HuVetA kezdőlap
Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
Theses
Department of Food Hygiene
Dokumentum megnyitása
HuVetA kezdőlap
Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
Theses
Department of Food Hygiene
Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Detection of Salmonella Enteritidis and Thyphimurium in fresh poultry meat by the combination of redox pontential measurement and real-time PCR methods
Megtekintés/
Megnyitás
Gabriella Sjöblom (336.3Kb)
Dátum
2014
Szerző
Sjöblom, Gabriella
Metaadat
Részletes rekord
URI
http://hdl.handle.net/10832/1252
Gyűjtemények
Department of Food Hygiene
Keresés a HuVetA-ban
Ez a gyűjtemény
Böngészés
A teljes HuVetÁ-ban
Kategóriák és gyűjtemények
A megjelenés éve szerint
Szerzők
Címek
Tárgyszavak
Ebben a gyűjteményben
A megjelenés éve szerint
Szerzők
Címek
Tárgyszavak
Az én HuVetÁm
Belépés